IEDEREEN AAN ‘T WERK

Advies

Haal jij het beste uit je IT omgeving?

Als ondernemer ben je meestal niet bezig met de ict omgeving, terwijl je er wel vanuit gaat dat deze voldoet aan je eisen. Of het nu gaat om een bestaande omgeving of de overstap naar een nieuwe, wij helpen je graag om het meeste uit je organisatie te halen.

Twijfel je aan je huidige omgeving? Ben je benieuwd of het beter kan? Wij geven je een objectief advies over de huidige stand van zaken. Sta je op het punt een grote investering te doen dan helpen we je graag de juiste keuzes te maken. Wij adviseren je op strategisch niveau en helpen je bij het ontwerpen van je omgeving. Daarnaast begeleiden we de implementatie, assisteren bij de keuzes voor ERP software, veiligheid en software management.

Naast deze hoofdtaken kunnen we je ook bij staan bij andere IT gerelateerde zaken zoals begeleiding bij software ontwikkeling, uitwerken van processen op de werkvloer en opleidingen.

Maximaliseer je ict omgeving met advies van Roma Computer Services

bedrijfsscan

Ben je nieuwsgierig naar de status van je huidige ict omgeving? Met onze bedrijfsscan analyseren wij jouw gehele omgeving. We brengen alle hard- en software in kaart en adviseren je over eventuele verbeterpunten. Software versies en bijbehorende licenties worden gecontroleerd. In een rapport krijg je direct een duidelijk overzicht van de huidige omgeving tezamen met onze bevindingen en adviezen.

waarom een scan?

Een bedrijfsscan kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Vaak voeren wij een dergelijke scan uit bij nieuwe klanten. Hiermee krijgen wij direct een goed overzicht van de omgeving zodat we direct goed van start kunnen. Daarnaast kan een scan ook gebruikt worden als second opinion of wordt deze geëist door bijvoorbeeld een toeleverancier of één van je klanten.

De analyse

Tijdens de scan komt een medewerker bij jou op locatie. Daar wordt met behulp van specifieke software uw omgeving gescand. De software geeft ons inzicht in de leeftijd van de hardware, welke software er is geïnstalleerd en of deze up-to-date is. Tevens zal er een controle gedaan worden naar de licenties om na te gaan of deze nog compliant zijn.

Het rapport

Na het onderzoek wordt er een rapport opgesteld waarin duidelijk overzichten staan vermeld met de status van jouw omgeving. Dit rapport zal samen worden doorgenomen zodat je meteen de gelegenheid hebt vragen te stellen. Wij staan voor je klaar om het beste uit jouw omgeving te halen.

Jouw partner voor alle ICT gerelateerde zaken