Consultancy 2017-12-09T10:55:51+00:00

iedereen aan het werk

Advies

Haal jij het beste uit je IT omgeving?

Wij helpen je graag om met IT het meeste uit je organisatie te halen. Wij adviseren je op strategisch niveau en helpen je bij het ontwerpen van je omgeving. Daarnaast begeleiden we de implementatie, assisteren bij de keuzes voor ERP software, veiligheid en software management.

Naast deze hoofdtaken kunnen we je ook bij staan bij andere IT gerelateerde zaken zoals begeleiding bij software ontwikkeling, uitwerken van processen op de werkvloer en opleidingen.

Wij werken volgens Information Technology Infrastructure Library (ITIL)* en beschikken over de benodigde zware technische kennis. Vanwege de up-to-date kennis en kunde die wij in huis hebben, zijn deze diensten merk onafhankelijk.

*ITIL is de wereldwijd geaccepteerde standaard op het gebied van beheer van informatiesystemen en infrastructuren (vergelijkbaar met ISO 9000 in de niet-ICT branche). Een ITIL-certificering toont aan dat de kwaliteit van de inrichting geborgd is. De aanpak volgens ITIL resulteert in betrouwbare ICT-infrastructuur ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

ICT Consultancy | Advies voor jouw onderneming | ROMA Computer Services

Meedenken, anticiperen op de toekomst en adviseren

Audit

Ben jij benieuwd naar de “status” van jouw automatisering en wil je graag dat deze een keer helemaal in kaart wordt gebracht?

Wij voeren audit’s uit en kijken hierbij naar:

  • de technische infrastructuur
  • het operationele informatiesysteem
  • de procesinrichting
  • het beheerssystemen
  • softwarepakketten, beveiligingssystemen en/of webomgeving.

Onze bevindingen vatten we samen in een rapport wat je weer kunt gebruiken bij een eventuele accountantscontrole.