IEDEREEN AAN ‘T WERK

Automatisering

Jouw automatisering is het kloppend hart van je bedrijf. En door de toenemende vraag van beschikbaarheid van bedrijfsgegevens worden bedrijfsnetwerken steeds complexer. Goed systeembeheer en professionele automatisering garanderen de feilloze werking van deze computernetwerken. Roma Computer Services begrijpt dit. Daarom staan wij dan ook garant voor optimaal ontworpen, geïmplementeerde en onderhouden systemen. Hierbij maken we dan ook alleen maar gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen.

Systeembeheer ( Preventief en correctief )

Roma Computer Services bewaakt en beheerd jouw servers en overige netwerksystemen voortdurend. Hiermee worden wij tijdig geïnformeerd over eventuele problemen en kunnen we snel ingrijpen. Hierdoor worden veel storingen zo voorkomen of snel en vakkundig verholpen voordat jij hier zelf iets van merkt.

Ook op locatie helpen onze medewerkers je graag met het beheer en onderhoud van jouw bedrijfsnetwerk. Vaak wordt deze tijd ook gebruikt voor het beantwoorden van gebruikersvragen of het oplossen van kleine problemen.

Service Level Agreement

Voor de meeste organisaties is ICT een bedrijfskritische factor die niet meer weg te denken valt. Het is dus van essentieel belang dat jij en je medewerkers kunnen vertrouwen op deze infrastructuur. Daarom is het van belang deze omgeving te onderhouden. Noodzakelijke wijzigingen doorvoeren, toepassen van updates en het controleren van de complete omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in deze dienstverlening en ondersteunen jouw om de ICT infrastructuur op orde te krijgen en, zeker zo belangrijk, te houden.

Omdat elk bedrijfsnetwerk uniek is, zijn ook onze oplossingen uniek. Met gestandaardiseerde contracten en SLA’s stellen we een maatwerk oplossing samen. Zodat die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw organisatie. Zo kunnen we de kwaliteit en stabiliteit van het bedrijfsnetwerk waarborgen.

Onze taak is een betrouwbare partner te zijn waarmee je een lange termijn relatie wilt opbouwen. Hierbij beheren en onderhouden wij jouw totale bedrijfsnetwerk zonder zorgen.

Automatisering | Monitoring | Roma Computer Services

Automatisering | Service Desk | Roma Computer Services

Jouw partner voor alle ICT gerelateerde zaken