IT-problemen in de echte wereld

Net als alle andere bedrijven bent u afhankelijk van uw IT-netwerk.
Maar uiteindelijk wilt u niet dagelijks meer tijd besteden aan het oplossen van IT-problemen dan aan het runnen van uw bedrijf. De verloren tijd veroorzaakt door een defecte harde schijf of het verwijderen van een computervirus kan al gauw oplopen tot een hele werkdag.

Aangezien uw technologie net zo flexibel moet zijn als uw bedrijf, hebben we het IT-ondersteuningsprogramma à la carte ontwikkeld. Het à la carte-programma biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordelige prijs uw ondersteunende en dienstverlenende benodigdheden die direct verband houden met uw kritische bedrijfsprocessen te bewerken.

À la carte-systeem

Ons à la carte-systeem biedt u de mogelijkheid individuele diensten te selecteren die voldoen aan de specifieke wensen van uw bedrijf. Neem contact met ons op om te ontdekken welke diensten toepasselijk zijn voor u. Op basis van uw eisen en wensen bieden we u een oplossing op maat. We leggen de aankoopbeslissing in uw handen, want u kent uw eigen bedrijf als geen ander!

Onze IT-ondersteuning en bewakingsmogelijkheden op bedrijfsniveau stellen ons in staat aanzienlijk de tijd te verminderen die nodig is om netwerkproblemen of storingen te constateren en op te lossen. Dit vertaalt zich in een hogere personeelsproductiviteit en lagere kosten. In sommige gevallen kunnen problemen worden voorkomen voordat ze optreden.

Een vrijblijvende offerte? Laat je gegevens achter en word binnen één uur door ons benaderd.

Maakt u zich zorgen over uw IT omgeving?

 • Tijdsverspilling?
  Daalt het productiviteitsniveau van uw personeel tijdens een IT-uitval, onderbreking of storing?
 • Beveiligingsangsten?
  Bent u bezorgd dat kwetsbare servers, laptops of pc’s uw organisatie of bedrijfsdata in gevaar brengen?
 • Dataverlies?
  Wat zouden de gevolgen kunnen zijn van een hardwareprobleem of van een gestolen laptop waarbij zeer belangrijke bedrijfsgegevens verloren gaan?
 • Nalatigheid van het netwerk?
  Wordt uw netwerk eerder beschouwd als een “noodzakelijke kwaad” dan als een integraal onderdeel voor het verbeteren van bedrijfsprestaties?
 • Reglementaire druk?
  Moet u conformiteit aantonen of auditgegevens weerleggen?

Voordelen van het programma:

 • Een veilige en beschermde computeromgeving:
  We kunnen ervoor zorgen dat patches en antivirusupdates op uw pc zijn geïnstalleerd. Door te voorkomen dat spam uw netwerk bereikt, beperkt u het risico dat uw netwerk in gevaar komt.
 • U kunt zich concentreren op uw bedrijf:
  We kunnen functioneren als uw netwerk-watchdog, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfskerenactiviteiten in plaats van een netwerk of netwerkgerelateerde problemen te beheren.
 • Bedrijfscontinuïteit:
  Databack-updiensten bieden u gemoedsrust, wetende dat alle belangrijke bedrijfs- en klantgegevens snel kunnen worden hersteld.
 • Minder noodoproepen en netwerkproblemen:
  Met onze diensten zult u een drastische vermindering van het aantal nood- en netwerkincidenten waarnemen die uw bedrijfsvoering negatief kunnen beïnvloeden.

Bent u verantwoordelijk voor de effectiviteit van de veiligheidsstrategieën en compliance audits?

Een belangrijke zorg voor elk bedrijf is het beschermen van gegevens van klanten en bedrijfsdata tegen alsmaar toenemende externe bedreigingen, en strengere controlemaatregelen in gereguleerde industrieën.

Met een Managed Audit bent u een stapje voor op potentiële hackers door u van een uitgebreid systeem te voorzien waarbij problemen rond kwetsbaarheden, configuratie of compliance op uw netwerk regelmatig worden geëvalueerd en gerapporteerd.

Eigenschappen van het programma:

 • Flexibele oplossingen op maat maken het mogelijk om alleen die diensten te selecteren en te combineren die voldoen aan de specifieke wensen van uw bedrijf.
 • Beveiligingsevaluatie biedt een gedetailleerde analyse van uw IT-infrastructuur om potentiële en kwetsbare delen te identificeren en om te helpen met mitigatie en bescherming.
 • Beveiligingsbeheer: 80% van al het mailverkeer bestaat uit spam. Spam is de meestvoorkomende manier waarop een computervirus wordt verspreid. We zorgen ervoor dat uw antivirussoftware goed werkt, regelmatig wordt bijgewerkt en uw netwerk beschermt tegen ongewenste e-mail en spam.
 • Back-up beheer zorgt ervoor dat de back-up van uw belangrijke bedrijfsgegevens zoals gepland en zonder foutmelding wordt uitgevoerd, waardoor uw organisatie beschermt wordt tegen dataschade of -verlies.
 • Auditbeheer: Het voldoen aan doorlopende wettelijke, beveiligings– en auditvoorschriften kan tijdrovend en kostbaar zijn. Auditbeheer biedt periodieke evaluatieverslagen over uw netwerkkwetswaarheid, compliance en configuratiestatus
 • Deskundig beheer is van cruciaal belang voor het succes van elk IT-systeem of proces. Al onze oplossingen worden beheerd en bewaakt door onze netwerkbeheerders.