IEDEREEN AAN ‘T WERK

Netwerkbeheer, wij ontzorgen.

Voor het uitbesteden van netwerkbeheer ben je bij ROMA aan het juiste adres. Wij beheren jouw netwerk op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld door het gehele beheer op ons te nemen.
Met volledig netwerkbeheer nemen we de gehele omgeving in beheer, van werkstations en servers tot storage oplossingen, databases en firewalls. Wij zorgen voor een betrouwbare en stabiele omgeving zodat jij je weer kunt richten op de corebusiness. Wij zorgen gewoon dat het werkt.

Proactief netwerkbeheer

Omdat je steeds afhankelijker wordt van automatisering streven we naar een proactieve werkwijze. Hierbij worden jouw systemen 24 uur per dag gecontroleerd op fouten en worden trends waargenomen. Door hier op te acteren kunnen problemen worden voorkomen en zijn we in staat de hard- en software up to date te houden. Zo blijf je verzekerd van een goede en betrouwbare werking van het netwerk.

Proactief netwerkbeheer | ontzorgen is onze taak | ROMA Computer Services

Advies

Wij vinden dat bij beheer ook een adviesrol voor ons is weggelegd. Wij zullen dus op basis van onze bevindingen altijd aan jou rapporteren en adviseren over aanpassingen aan de omgeving of aanschaf en/of vervanging van hard- of software. Wij werken hiervoor samen met diverse leveranciers zodat wij één aanspreekpunt kunnen zijn voor jouw gehele automatisering.

Netwerkbeheer bij ROMA begint dan ook altijd met een grondige inventarisatie zodat we direct inzicht krijgen in de infrastructuur en samen met jou direct een plan van aanpak kunnen maken.

Alles in een oogopslag

De modernste tools zorgen voor rust en zekerheid

Met intelligente monitoring software zorgen wij voor preventieve en directe service. Optimale prestaties doordat we in kunnen grijpen voordat het mis gaat.

Contact

Denk je er ook over om het netwerkbeheer uit te besteden aan ons? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een afspraak of een vrijblijvend advies. Onze medewerkers staan je tijdens een gesprek graag te woord om meer vertellen over ons netwerkbeheer. Zo ben je voorzien van alle informatie, voordat je een beslissing neemt. Wij zijn te bereiken op 088-0075900 of e-mail naar info@roma.nl