IEDEREEN AAN ‘T WERK

IT professional met een vertrouwde en persoonlijke benadering

Roma ICT Diensten in Deurne zorgt ervoor dat je kunt rekenen op een betrouwbaar bedrijfssysteem. Met een bloedfanatiek team van jonge IT professionals spelen we in op ieder IT vraagstuk. We staan bekend om onze vertrouwde en persoonlijke benadering, waarbij we ons uiterste best doen om technische informatie in begrijpelijke taal aan te communiceren.

Maatwerkoplossingen en adequaat advies

Onze klanten schijnen nogal gecharmeerd te zijn van onze proactieve mentaliteit. We houden er namelijk van om adequaat te adviseren en snel resultaat te laten zien. Daarbij stemmen wij onze dienstverlening geheel af op jouw wensen; om voor elk project het maximale resultaat te behalen, werken we met maatwerkoplossingen.

Goede bereikbaarheid en korte communicatielijnen

Tijdens het gehele proces zijn wij goed bereikbaar. We houden de lijntjes graag kort en bieden één vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Kortom, je kunt van ons op aan: no nonsense, goede service en de hoogwaardige kwaliteit die je van jouw IT professional mag verwachten!

Wat je bij ons kunt verwachten:

Oplossingen hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn. Wij streven naar perfecte maar eenvoudige oplossingen.

Onze oplossingen zijn er voor de gebruikers. Dus moeten en willen we deze ook aan de mensen zelf duidelijk kunnen maken. Geen ingewikkelde en technische termen, maar duidelijke taal.

Eerlijkheid duurt het langst. Waarom zouden we een oplossing of advies aandragen die je eigenlijk niet nodig hebt? Met een eerlijk en eenvoudig advies gaan wij voor de langdurige relatie waarbij je op ons kunt vertrouwen.

Een mailtje is snel verstuurd, maar in een persoonlijk gesprek komen vaak pas de echte problemen naar voren. Wij zullen dan ook regelmatig een bezoekje brengen, al is het maar voor een kort gesprek en een kopje koffie.