WELKOM BIJ ROMA ICT DIENSTEN

Jouw partner op het gebied van ICT Beheer

Roma ICT Diensten is gestart als traditioneel automatiseringsbedrijf voor bedrijven en particulieren. In ruim twintig jaar zijn we uitgegroeid tot een robuuste managed service provider met een totaalpakket aan moderne diensten, topservice en een beveiligde cloud omgeving voor mkb-ondernemingen.

Ons kundig team IT-specialisten – waaronder gecertificeerde Microsoft professionals (Office 365) – combineert knowhow en ervaring met praktisch inzicht. Bovendien hebben we bij Roma een tomeloze passie voor IT. Dat is onze kracht!

WIJ NEMEN HET SERIEUS

Professioneel

IT IS ONZE PASSIE

Creatief

MENSEN STAAN VOOROP

Persoonlijk

Telkens een stap vooruit

Bij het beheer en onderhoud van je IT-omgeving denkt Roma telkens een stap vooruit. ‘Nee’ is geen optie, vinden wij als sparringpartner. Wij vertellen klip en klaar hoe het zit en kijkt waar kansen liggen voor jouw bedrijf. Zo zien we logische verbanden, leggen de vinger precies op de zere plek en geven je de best mogelijke oplossing. Met ons brede palet aan moderne IT-technieken, hoogstaande diensten en de uitstekende 24-uurservice kun je altijd volledig vertrouwen op een soepel lopend IT-netwerk.

0
Jaar
0
Teamleden
0+
Tevreden klanten
0+
Beheerde devices

Onze Klanten