Systeembeheer Asten bij ROMA Computer Services B.V.

Heeft u behoefte aan technische ondersteuning of overweegt u om uw systeembeheer of zelfs uw complete ICT beheer uit te besteden? Dan is ROMA Computer Services de aangewezen partner voor u. Ons team bestaat uit ervaren en professionele IT specialisten die in staat zijn zich perfect in te leven in uw organisatie. Prioriteiten stellen en rekening houden met de wensen en doelstellingen van de klant is dan ook van onze kenmerken. U kunt uw systeembeheer dan ook met een gerust hart uit handen geven.

systeembeheer asten | outsourcing | ROMA Computer Services

Serverbeheer

één van de onderdelen die horen bij systeembeheer is het beheer van uw server(s). Waarschijnlijk functioneert alles nu naar behoren, maar ons doel is om dat ook zo te houden. Het is belangrijk dat uw servers altijd up-to-date zijn, virusscanners bijgewerkt zijn en dat uw back-up taken worden gecontroleerd. Een periodieke of continue controle van de processen en programma’s hoort ook bij onze taken.

Afhankelijk van het type server kunnen wij u diverse onderhoudscontracten aanbieden waarbij wij zorgen dat uw omgeving blijft doen wat u ervan verlangt.

Naast het periodieke systeembeheer kan ROMA Computer Services u ook voorzien van compleet netwerkbeheer. Hierin gaan we vaak nog een stapje verder in beheer van uw automatisering. Heeft u hierover vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Systeembeheer Asten o.a. bij:

Wanneer kunnen wij u van dienst zijn?

  • U bent op zoek naar een externe systeembeheerder; wij nemen alle zorgen uit handen
  • U bent op zoek naar een back-up lijn voor uw eigen systeembeheerder; wij ondersteunen uw interne systeembeheerder waar nodig
  • U bent op zoek naar een partij die alles voor u kan regelen; wij adviseren, leveren en implementeren uw complete omgeving en zorgen tevens voor uw licentiebeheer
  • U wilt uw huidige omgeving geconverteerd hebben naar een cloud omgeving; wij migreren uw huidige applicaties en data naar één van onze cloud partners.