IEDEREEN AAN ‘T WERK

Systeembeheer bij ROMA Computer Services B.V.

Heb je behoefte aan technische ondersteuning of overweeg je om jouw systeembeheer of zelfs het complete ICT beheer uit te besteden? Dan is Roma Computer Services de aangewezen partner hiervoor. Ons team bestaat uit ervaren en professionele IT specialisten die in staat zijn zich perfect in te leven in jouw organisatie. Prioriteiten stellen en rekening houden met de wensen en doelstellingen van de klant is dan ook één van onze kenmerken. Je kunt het systeembeheer dan ook met een gerust hart uit handen geven.

systeembeheer | outsourcing | ROMA Computer Services

Serverbeheer

één van de onderdelen die horen bij systeembeheer is het beheer van jouw server(s). Waarschijnlijk functioneert alles nu naar behoren, maar ons doel is om dat ook zo te houden. Het is belangrijk dat servers altijd up-to-date zijn, virusscanners bijgewerkt zijn en dat back-up taken worden gecontroleerd. Een periodieke of continue controle van de processen en programma’s hoort ook bij onze taken.

Afhankelijk van het type server kunnen wij diverse onderhoudscontracten aanbieden waarbij wij zorgen dat jouw omgeving blijft doen wat jij ervan verlangt.

Naast het periodieke systeembeheer kan Roma Computer Services je ook voorzien van compleet netwerkbeheer. Hierin gaan we vaak nog een stapje verder in beheer van jouw automatisering. Heb je hierover vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wanneer kunnen wij je van dienst zijn?

  • Je bent op zoek naar een externe systeembeheerder; wij nemen alle zorgen uit handen

  • Je bent op zoek naar een back-up lijn voor je eigen systeembeheerder; wij ondersteunen jouw interne systeembeheerder waar nodig

  • Je bent op zoek naar een partij die alles voor jou kan regelen; wij adviseren, leveren en implementeren jouw complete omgeving en zorgen tevens voor het licentiebeheer

  • Je wilt de huidige omgeving geconverteerd hebben naar een cloud omgeving; wij migreren huidige applicaties en data naar één van onze cloud partners.