IEDEREEN AAN ‘T WERK

Telefonie

Zou het niet ontzettend handig zijn: bellen en telefonisch beschikbaar zijn via je zakelijke nummer, vanaf iedere locatie. Of dat nu op kantoor is, thuis vanuit je luie stoel, of onderweg naar een afspraak. Via de vaste lijn en/of mobiel? De keuze is aan jou. Wij regelen het. Want met onze uiterst moderne telefonie oplossing realiseren we de installatie die past bij jouw organisatie, groot of klein. Roma biedt jou de bedrijfstelefonie van de toekomst.

Geen telefooncentrale meer op kantoor, maar in onze hightech beveiligde datacenters. Een systeem dat meegroeit met jouw organisatie. Alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf. En je betaalt alleen voor de functies die je gebruikt, waardoor het systeem ook financieel erg aantrekkelijk is. Wil je daar meer van weten? Neem gerust contact met ons op zodat we je uit kunnen leggen wat de voordelen zijn, volledig afgestemd op jouw organisatie.

Hosted telefonie | Roma Computer Services

eenmanszaak en kleine ondernemingen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar professionele telefonie oplossing dan kun je kiezen voor onze HIP Express optie. Hiermee krijg je de basisopties uit onze telefooncentrale, beschikbaar voor een enkele aansluiting. Functies zoals dag- en nacht stand, voicemail en doorschakelen zijn inbegrepen.

midden- en kleinbedrijf

Wanneer je op zoek bent naar de uitgebreide mogelijkheden dan is HIP de juiste keuze. Deze compleet modulair opgebouwde centrale biedt alle denkbare functies voor een telefonie oplossing. Of het nu om een keuzemenu gaat, of een uitbreid call-center, met HIP kunnen wij jouw oplossing maken.

KPN een

KPN ÉÉN is één geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en online software. Hiermee krijg je de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen. Met één contract voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software met één ingangsdatum en één einddatum.