CONCEPT

ONS

ICT Beheer

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van ICT beheer of de ondersteuning ervan.

Met ICT Beheer zorgen we voor minder downtime van jouw omgeving, krijg je een hogere productiviteit, beperken we de bedrijfsrisico's en beschermen we je bedrijfsdata.

Kennis & verbeteren

Implementatie of migratie naar nieuwe systemen en je hiermee leren omgaan.

Met de implementatie van een nieuw systeem of migratie naar de cloud helpen wij onze klanten naar een nieuw tijdperk. Training van gebruikers is essentieel voor de adoptie van deze systemen.

Als sparringpartner denken we met je mee over de lange termijn keuzes die je moet maken. Welke kant wil je op groeien, welke oplossingen passen het best bij deze keuze? Wij helpen je graag.

Waar wil je heen met je bedrijf? Welke stappen moet je nemen en hoe helpt ICT je hierbij?

Strategie

Wat wij doen2019-01-08T00:58:01+00:00

BEHEER & ONDERSTEUNING.

Het gezond en up-to-date houden van jouw netwerk infrastructuur is de basis van een goede ICT omgeving. Verstoringen kosten altijd tijd en gaan ten koste van productiviteit. Met onze ICT Beheer en helpdesk oplossing verzorgen wij jouw ICT omgeving en staan wij klaar in geval van calamiteiten.

ICT Beheer zorgt voor een stabiele omgeving. Onze helpdesk staat je bij in geval van storingen
Ook na het doorvoeren van verbeteringen zorgen we voor opleiding van gebruikers

KENNIS EN VERBETEREN.

Verbeteren of vernieuwen kan op diverse manieren en op verschillende onderdelen. Of het nu gaat om aanpassing van de infrastructuur, overstap naar de cloud of de implementatie van een voip oplossing, wij zorgen dat het werkt. Uiteraard met inachtneming van de juiste beveiligingsmaatregelen en backup of disaster recovery oplossingen.

De echte winst wordt pas geboekt als de oplossing ook daadwerkelijk optimaal wordt gebruikt binnen de organisatie. Daarom verzorgen wij trainingen op opleidingen voor jouw gebruikers zodat iedereen het maximale uit de investering kan halen.

STRATEGIE & GROEI.

Welke ondernemer wil nu niet groeien? Is het niet in aantal personeel, dan wel in professionaliteit. Productiever en slimmer werken met meer rendement? Groei vraagt om keuzes, en wij helpen je hierbij. Als sparringpartner staan we je bij om de juiste keuzes te maken, je scherp te houden en je te informeren over nieuwe technologieën.

Wij helpen je bij groei en de strategie om dit te realiseren