iedereen aan het werk

Werkplek

Iedereen aan het werk. Vanaf een werkplek met een systeem dat precies is ingericht zoals jij dat wilt. Roma verzorgt alles wat je nodig hebt om je werkplek naar wens in te kunnen richten: wij installeren je wifi, internetverbinding en overige hardware zoals servers, pc’s, monitoren, printers e.d. Ook zorgen we voor de nodige software programma’s zoals Microsoft Office, Adobe Reader en andere denkbare applicaties. Daarnaast installeren wij je firewall, antivirus software en andere nodige beveiligingsmaatregelen en zorgen we voor de benodigde updates.

Roma neemt graag het beheer en onderhoud van je ICT systeem uit handen. We zorgen voor continue monitoring van je netwerk en grijpen direct in wanneer nodig. Heb je tussentijds vragen of zijn er problemen? Onze helpdesk staat voor je klaar. En dat voor een vast bedrag per maand. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn, specifiek toegespitst op jouw organisatie.

werkplek | automatisering | ROMA Computer Services

Beheer & onderhoud zoals jij het graag ziet

Reactief

Voor problemen met je werkplek, vragen, onderhoud of installatie kunnen wij je helpen op basis van een uurtarief.  Hierbij reageren we op jouw aanvragen: reactief beheer en onderhoud noemen we dat. Door gebruik te maken van onze strippenkaart bieden we je de mogelijkheid om vooraf uren in te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Pro-Actief

Bij proactief beheer en onderhoud monitoren wij jouw werkplekken. Bij storingen of andere onregelmatigheden worden deze automatisch doorgemeld en nemen wij direct actie. Ons systeem is zelfs in staat om specifieke storingen zelf te verhelpen. Daarnaast is de monitoring software in staat trends en ontwikkelingen binnen de omgeving te herkennen. Hierdoor kunnen wij je vooraf al adviseren over vervanging of uitbreiding van bijvoorbeeld je hardware.

Proactief beheer en onderhoud bestaat uit diverse opties en modules. Samen selecteren we de blokken die passen bij jouw omgeving voor optimaal beheer.

Managed Services

Met managed services nemen wij het complete beheer en onderhoud van jouw ict omgeving voor onze rekening. Voor een vast bedrag per maand controleren en onderhouden wij jouw systemen. Van standaard beheer en installatie van updates tot beheer van bedrijfsspecifieke software. Onze helpdesk medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij eventuele problemen. Met deze alles omvattende service kies je voor totale ontzorging van je ict omgeving.