Liever een afspraak inplannen?

Plan afspraak
Roma, mensen van ICT

Verhalen

Verhalen van Roma
van onze fans

Wat leuk dat je interesse toont in onze verhalen. Iedereen heeft er baat bij als mensen en systemen naadloos met elkaar samenwerken. Dat zorgt voor blije mensen. Ben jij ook klaar om een stap vooruit te zetten? Bel gerust naar Mark voor een persoonlijk gesprek over jouw ICT-toekomst.

We houden van mensen
die blij worden.
Roma, mensen van ICT
Robin Deenen
Nederlands Maatwerk
Roma denkt mee, denkt vooruit en ontzorgt

Roma ICT Diensten denkt mee, denkt vooruit en ontzorgt tijdens realisatie en beheer van Uw IT-omgeving. Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Roma ICT Diensten, er wordt altijd naar een oplossing gezocht.

Knapen Trailers
Berrie van Neerven
Financial Controller Knapen Trailers
Al jaren een veilige ICT omgeving

Met de groei van Knapen Trailers is gebleken dat Roma ICT Diensten zich ontwikkeld heeft tot een volwaardige partner op IT-gebied. Behalve dat wij dit uiteraard zelf ervaren, hebben wij meerdere malen van andere Knapen-partners complimenten mogen ontvangen betreft onze professionele IT-huishouding.

Roma, mensen van ICT
Marc Vulders
Directeur Marvu
Een compleet nieuwe IT-huishouding

Wij zijn al jarenlang een tevreden partner van Roma ICT Diensten. Zij hebben ons voorzien van een compleet nieuwe IT-huishouding, van hardware en telefonie tot glasvezel en technisch advies. Voor vragen rondom data & privacy of bij een technisch probleem; wij weten dat we altijd bij Roma ICT Diensten terecht kunnen. Door hun kennis en ervaring kan Marvu zich keer op keer blijven ontwikkelen en professionaliseren. Dé professionele partner op IT-gebied.

In goed gezelschap

Met het standaard pakket van Roma ICT heeft MCM voor continuïteit en betrouwbaarheid gekozen.
Sleeve Technology heeft gekozen voor de professionele diensten van Roma
Koffie? Plan afspraak