Liever een afspraak inplannen?

Plan afspraak
Roma, mensen van ICT
Services & pakketten > IT-beveiliging

IT-beveiliging van Roma
mensen van ICT

Nederland digitaliseert steeds verder. We zien dat ICT grootschaliger wordt toegepast in alle aspecten van onze samenleving. Deze ontwikkeling biedt voordelen op het gebied van werkgelegenheid en economische groei. Tegelijkertijd ontstaan er nieuwe gevaren. Onze mensen van ICT zijn je persoonlijke lijfwacht op het gebied van beveiliging. Ons belangrijkste doel is om te zorgen dat je gegevens veilig zijn.

Wat is IT-beveiliging van Roma?

Je ziet en leest bijna dagelijks dat er digitale aanvallen zijn van organisaties die gespecialiseerd zijn in hacken. Onze mensen van ICT zijn er juist in gespecialiseerd om je systemen, diensten en gegevens te beveiligen. We kijken daarbij naar cryptografie (versleuteling), netwerksecurity, web security en je privacybescherming. We nemen verschillende maatregelen om bedreigingen in te perken en je IT-beveiliging zo optimaal mogelijk te maken.

Waarom IT-beveiliging van Roma?

We beschermen je bedrijf tegen malware, hackers en virussen met onze slimme beveiligingsoplossingen. Dit omvat alles op het gebied van technologie, processen en andere controles om jouw systemen, apparaten en gegevens te beschermen. We voorkomen zo ongeautoriseerde toegang tot gegevens die zijn opgeslagen op fysieke apparaten of in de online back-up omgeving. De sterke ICT-verdediging, waarmee Roma beveiligt, kent 5 ijzersterke verdedigers.

Koffie? Plan afspraak