Liever een afspraak inplannen?

Plan afspraak
Roma, mensen van ICT
Services & pakketten > Cloud diensten

Cloud diensten van Roma
mensen van ICT

De Cloud, in het Nederlands wolk, staat voor een netwerk van aangesloten computers, waarbij je niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die computers precies staan. Simpeler gezegd gaat het om werken en opslaan via internet. Als je werkt in de Cloud ben je niet meer afhankelijk van een vaste werkplek voor je productiviteit en communicatie. Je werkt dus veel flexibeler en werkt gemakkelijker samen met collega’s op afstand. Als managed services provider zorgt Roma ervoor dat je veel flexibeler en gemakkelijker samenwerkt met collega’s.

Wat zijn de Cloud diensten van Roma?

Onze Cloud diensten zorgen ervoor dat je op aanvraag hardware, software en gegevens beschikbaar hebt via het internet. Kort gezegd is het de opslag van en de toegang tot gegevens, software en bestanden op een andere plek dan je eigen locatie. Omdat alle collega’s gebruikmaken van dezelfde Cloud omgeving kunnen applicaties hierin razendsnel worden geüpdatet door onze mensen van ICT. Zo kun je overal veilig en flexibel werken.

Waarom Cloud diensten van Roma?

Als je gebruik maak van onze Cloud diensten dan staan je gegevens digitaal beschikbaar in onze beveiligde omgeving. Je hebt het voordeel van de online back-up-up, mocht er op (een) locatie onverhoopt iets voorvallen. Daarnaast is de online opslag van bestanden door middel van onze Cloud kostenefficiënt. Extra ruimte nodig? Onze Cloud opslag kan gemakkelijk worden uitgebreid.

  1. We waarborgen de stabiliteit van je ICT-middelen
  2. Je hebt altijd toegang tot de nieuwste applicaties
  3. Je collega’s hebben toegang tot de werkplek met alle applicaties
  4. Jouw nieuwe collega’s kunnen sneller aan het werk
  5. Je werkt flexibel en veilig op elke plek
Koffie? Plan afspraak