Liever een afspraak inplannen?

Plan afspraak
Roma, mensen van ICT
Services & pakketten > Managed Services

Managed services van Roma
mensen van ICT

Met de slimme, innovatieve IT-oplossingen van Roma – mensen van ICT heb jij handen vrij voor waar jij goed bent: ondernemen op vol vermogen. Door je IT-omgeving efficiënt en veilig in te richten, houd je iedereen binnen je bedrijf aan het werk. Als Managed Service Provider levert Roma hiervoor de nieuwste technieken, bewezen diensten en service van topkwaliteit. Wij zijn je ICT Service Manager.

Wat is Managed Services ICT of service management?

Roma ICT is een Managed Services provider. Dit betekent dat wij het geheel van je bedrijfsprocessen op het gebied van het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur van je bedrijf overnemen voor een vast bedrag per maand. Je noemt dit ook wel Managed Services Provider of MSP. Ons belangrijkste doel is om er proactief voor te zorgen dat je bedrijf en mensen tijd besparen om zo efficiënter te werken. We lossen eventuele IT-problemen proactief op, staan in voor de beveiliging van je IT-infrastructuur, voorzien je systemen van de nodige back-ups en beheren de virtuele omgeving.

Waarom Managed services van Roma?

Onze mensen van ICT zorgen ervoor dat je systemen optimaal blijven werken en we verminderen (onaangename) verrassingen in je IT-landschap. We doen dit als verlengstuk van je eigen ICT-afdeling of we nemen met onze gespecialiseerde mensen van ICT de complete infrastructuur over.

Koffie? Plan afspraak